Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pla Educatiu d'Entorn de Cervera recull i divulga l'oferta lúdica d'estiu que ofereixen les entitats

Enguany el Pla Educatiu d'Entor ha publicat un fulletó que recull l'oferta lúdica d'estiu per a infants i joves de Cervera, amb la voluntat de difondre i promoure la seva participació a les activitats que es realitzen més enllà de l'escola.

DIMECRES 08 JUNY 2022

Des del Pla Educatiu d'Entorn s'ha elaborat un programa que conté les activitats d'estiu per a joves i infants organitzades a la nostra ciutat. D'aquesta manera s'aconsegueix agrupar i divulgar conjuntament tota l'oferta de lleure de Cervera durant els mesos d'estiu i incentivar així que la població més jove a participar en aquelles propostes que més s'adaptin als seus interessos i inquietuds.

A més, gràcies al Pla de Millora d'Oportunitats Educatives (PMOE), promogut pel Departament d'Educació i la Paeria de Cervera, el Pla Educatiu d'Entorn de la ciutat, ha destinat una dotació econòmica per tal de garantir l'accés inclusiu i equitatiu a les activitats disponibles, de les quals es beneficiaran un bon número d'infants i joves.

La coordinació per part del Pla Educatiu d'Entorn i la bona predisposició de les entitats a l'hora de transmetre la informació relacionada amb les activitats que oferiran, ha fet possible la difusió conjunta de l'oferta lúdica d'estiu a Cervera.

Per a més informació, podeu consultar i descarregar el fulletó d'estiu aquí o bé consultar l'apartat d'activitats d'estiu 2022 disponible a la nostra web.