Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Infants i gent gran comparteixen una activitat intergeneracional i nadalenca organitzada pel Pla Educatiu d'Entorn de Cervera

L'alumnat de 4t de l'escola Jaume Balmes i l'escola Les Savines han portat l'esperit nadalenc a les llars d'avis i àvies de Cervera amb una activitat intergeneracional on la música, l'art i l'emotivitat van ser les protagonistes.

DILLUNS 19 DESEMBRE 2022

La setmana prèvia a les festes de Nadal, els nens i nenes de Les Savines van visitar el Centre de Dia Josep Valls. Les persones usuàries i els infants van compartir un moment de creativitat i companyonia i, per parelles, van elaborar postals de Nadal. Després, els escolars van cantar una nadala moderna i les usuàries van interpretar "El noi de la mare". Per tancar, tothom va unir-se a cantar el clàssic "Fum, fum, fum".

Per altra banda, l'alumnat de l'escola Jaume Balmes va interpretar una nadala als usuaris i usuàries de les dues residències de Cervera. A més, també van recitar un poema i van poder compartir moments de conversa amb els avis i àvies.

Des del PEE de Cervera volem donar les gràcies a les escoles per participar en aquesta iniciativa. També volem fer un agraïment ben especial a les residències Mare Janer i Mare Güell i al Centre de Dia Josep Valls per la càlida acollida.

Galeria d'imatges